Vacature Multimedia Designer

Multimedia Designer – fulltime

Wil je werken bij De Vormgevers, hét creatieve fullservice marketing & communicatiebureau in de Randstad? In een informele en dynamische werkomgeving? Met enthousiaste, maar vooral ook erg leuke collega’s? Ben jij gedreven en beschik je over uitstekende vaardigheden op het gebied van multimedia en design? Dan is dit is je kans! Want wij hebben een vacature voor een Multimedia Designer.

Wat ga je doen?

Als multimedia designer ben je verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van de websites en digitale uitingen die de Vormgevers beheert voor haar opdrachtgevers. De werkzaamheden die je gaat doen kunnen variëren van het bouwen van websites en webshops tot het opzetten van e-mailing campagnes en online magazines;

Wij zoeken een echte online specialist die ons met kennis en kunde versteld laat staan. Bovendien denk je in oplossingen en mogelijkheden. Je verplaatst je in de eindgebruiker en weet met slimme oplossingen steeds weer een verrassende, creatieve oplossing te bieden.

Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online en digitaal. Door jouw liefde voor het vak ben je continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om je geleverde werk naar een hoger niveau te brengen. Ontwikkelingen deel je graag met je collega’s.

Je werkt nauw samen met onze vormgevers, webdevelopment en opdrachtgevers. Waarbij je adviseert van concept- tot opleveringfase. Voorafgaand aan een project maak je samen met de projectmanager een juiste inschatting van de benodigde uren en een plan van aanpak. Je bent een echte toegevoegde waarde aan ons (online) team.

Jouw profiel

  • HTML5 / CSS3 / Javascript (jQuery) kennen geen geheimen voor jou
  • Kennis/Ervaring met het gebruik van PHP en MySQL databases
  • Guru in het bouwen van sites met WordPress (themes een pre)
  • Analyseren en adviseren op zowel functionaliteit als design
  • Je kunt jezelf makkelijk verplaatsen in de doelen en doelgroepen van de eindgebruiker
  • Je hebt kennis en ervaring met SEO
  • Bedreven in het gebruik van Adobe Creative Cloud (met name Photoshop)
  • Je hebt een opleiding op minimaal MBO niveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring

De Vormgevers

De Vormgevers behoort tot de top van fullservice marketing- en communicatiebureaus in de Randstad. Wij bieden onze aansprekende en landelijk bekende accounts (in B-to-C en B-to-B segment) creatieve campagnes en concepten. Het bureau is gevestigd in de regio Utrecht en het team bestaat uit 18 professionals.

De Vormgevers biedt

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Een verantwoordelijke functie binnen een creatieve, dynamische en informele werkomgeving met enthousiaste collega’s.

Reageren op de vacature Multimedia Designer?

Mail je motivatie met CV naar sollicitatie@devormgevers.nl.

Of vul het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!