Werk

Marketingcommunicatiebureau De Vormgevers heeft een breed klantenportfolio. Daardoor hebben wij kennis van diverse branches. Best practices geven inzicht en zorgen voor een verfrissende kijk op creatieve communicatie. Bekijk het resultaat van onze samenwerking.

Nieuwbouw Utrecht

Ons is gevraagd om de introductie en het pers-evenement in Tivoli Vredenburg in Utrecht te organiseren. Naast de ontwikkeling van de visual identity verzorgen wij dagelijks de creatie en plaatsing van content op de website en op social media.

Reclassering

Via een creatieve pitch hebben wij de opdracht gekregen om binnen korte tijd voor de verschillende doelgroepen communicatiemiddelen te ontwikkelen.

VUmc

In 2016 bestond het VUmc 50 jaar. Wij zijn door hen gevraagd om een jubileumcampagne te ontwikkelen die zowel fondsenwervend als informatief moest zijn.

Nedasco

Nedasco heeft ons gevraagd om een campagne te ontwikkelen om het nieuwe ‘Full Service Inkomenspakket’ bij zowel assurantie-tussenpersonen als bij werkgevers onder de aandacht te brengen.

Gouden Dagen

Gouden Dagen wil graag fondsen werven bij huishoudens in de buurt van lokale zorg- en welzijnsorganisaties. Zo zien donateurs resultaat van hun donaties en helpen ouderen (bekende gezichten) bij hunzelf in de buurt.

PON

Door een pitch te winnen van 12 andere bureaus zijn wij prefered supplier geworden voor PON op het gebied van design en development van websites.

Kwintes

Door verandering in wet- en regelgeving is naamsbekendheid bij de doelgroep van essentieel belang geworden.

Brocacef

Onder Brocacef Groep vallen 6 bedrijven, maar klanten en prospects bleken niet altijd op de hoogte en maakten te weinig gebruik van de additionele dienstverlening(en).

Vriendenloterij

Voor de Vriendenloterij denken wij mee in nieuwe concepten en verzorgen wij grafische vormgeving van diverse (online) communicatie middellen. Zowel op onze studio als op lokatie bij de klant.

Sharp Business Solutions

Sharp Business heeft ons gevraagd een generieke campagne te ontwikkelen en te realiseren die visueel en tekstueel duidelijk maakt dat de Sharp Business Points er zijn voor de regionale ondernemer. De campagne moest opvallend en persoonlijk zijn en bovendien op de specifieke regio’s gericht.
Yves Rocher grafische vormgeving dtp casus reclamebureau communicatiebureau Vormgevers Utrecht

Yves Rocher

Voor Yves Rocher Benelux verzorgen wij de vormgeving van de vertalingen van mailings, brochures en kaarten.

Sharp

Het wereldkampioenschap voetbal 2014 in Brazilië vroeg om een grote campagne om Sharp ‘Big Screens’ (tv’s van 50” tot 90”) te promoten bij de horeca en de consumenten.

Reinbouw

Wij ontwikkelden corporate (online) communicatiemiddelen zoals de website en brochure. Daarnaast bedenken en ontwerpen wij project gerelateerde promotiematerialen zoals brochures, technische omschrijvingen, advertenties en POS-materiaal.
Jolfix casus reclamebureau communicatiebureau Vormgevers Utrecht

Jolfix

Voor hebben wij een visual identity en promotiemateriaal ontwikkelt voor een nieuw en innovatief product: de SmartRoller. Dit product zorgt ervoor dat producten in schappen altijd perfect ‘gespiegeld’ (vooraan) in het schap liggen.
Ogranisatieteam ijsbeeldenfestival casus reclamebureau communicatiebureau Vormgevers Utrecht

Organisatieteam

Het Organisatieteam heeft ons gevraagd om samen met hen promotionele activiteiten te bedenken en communicatiemiddelen te ontwikkelen zoals het campagnebeeld, de promo-video en de aankleding op de lokatie.

BENU Direct

BENU Apotheek is het consumentenmerk van Brocacef Groep. Via Brocacef Zorglogistiek werden echter ook producten aan consumenten thuis geleverd.

TFI

TFI heeft ons gevraagd om het merk en hun dienstverlening duidelijker te positioneren en te communiceren.

ERU

Voor ERU ontwikkelen wij al jarenlang verpakkingen, beursmaterialen, e-mailnieuwsbrieven, (actie)websites, webbanners, POS materiaal, promotiemateriaal, huisstijl-items, autobelettering en internationale marketingmaterialen.
Gemeente Schiedam e-book online magazine casus reclamebureau communicatiebureau Vormgevers Utrecht

Gemeente Schiedam

De Gemeente Schiedam wil graag haar medewerkers goed informeren, maar de ervaring leert dat publicaties niet goed gelezen worden.

CCV

Voor CCV Group ontwerpen en realiseren wij diverse communicateimiddelen ten behoeve van incentives, beurzen, events, corporate communicatie en (online) campagnes.