TFI

2D Video
Animatie

verduidelijkt TFI-methode

Het verminderen van wortelopdruk is één van de diensten van TFI waarvoor de TFI-methode wordt gebruikt. Dit is een revolutionaire methode waarbij met speciale luchtdrukapparatuur extra doorwortelbare lagen in de bodem worden aangebracht en met elkaar worden verbonden. Om op een duidelijke en eenvoudige manier aan (potentiële) klanten te kunnen laten zien hoe deze methode werkt, heeft TFI ons gevraagd een video/animatie te maken waarin duidelijk wordt hoe de TFI-methode bijdraagt aan het verminderen van wortelopdruk.

animatie_tfi_02-1

Uitvoering & Resultaat

Van aanleiding tot de verschillende stappen van de TFI-methode en de voordelen voor de toekomst: het gehele proces komt van het verminderen van wortelopdruk komt aan bod in deze video/animatie van slechts 3 minuten. Hierdoor kan TFI (potentiële) klanten precies laten zien wat de TFI-methode inhoudt.

TFI legt zich al 30 jaar volledig toe op de gezondheidsverbetering van bomen en het opheffen van bodemverdichting. De zelfontwikkelde TFI-methode vormt de basis en wordt heel gericht toegepast om de groeiplaats van bomen zo efficiënt mogelijk te behandelen of de afwatering van terreinen te verbeteren.

animatie_tfi_logo-400x197

Of vul het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!