kwintes

naamsbekendheids
campagne

Heel Doeltreffend

Door veranderingen in de wet- en regelgeving mogen zogenaamde toewijzers hun patiënten niet meer rechtstreeks doorverwijzen naar een specifieke hulpinstantie. Ze mogen slechts adviseren. Naamsbekendheid bij de doelgroep is hierdoor van essentieel belang geworden voor Kwintes. Daarom is ons gevraagd om een campagne te ontwikkelen die naamsbekendheid en bewustwording creëert, zodat de doelgroep zelf wordt gestimuleerd om contact op te nemen met Kwintes.

Uitvoering

In deze naamsbekendheidcampagne focussen we ons niet alleen op de patiënt zelf, maar ook op hun naasten. Voor de patiënt zélf is het namelijk niet altijd duidelijk dat hij/zij hulp nodig heeft. Naasten zien die noodzaak vaak wel. Vandaar dat wij beide doelgroepen aanspreken in deze campagne.

Resultaat

Op basis van bovenstaand concept hebben we verschillende communicatiemiddelen ontwikkeld: posters voor buitenreclame, busreclame, POS materiaal, online banners en een animatie. Ook de fotografie hebben we op ons genomen. De naamsbekendheid van Kwintes is door de combinatie van deze middelen flink vergroot in de gemeenten waarin zij werkzaam zijn.

Kwintes is een grote zorgaanbieder, die mensen met psychiatrische of psychosociale problemen ondersteunt. Kwintes is actief in meer dan 50 gemeenten in de provincies Flevoland, Utrecht, Zuid-Holland, Friesland en Gelderland.

Of vul het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!