Sharp Business Systems

Lead

generatie

Met het openen van verschillende Sharp Business Points (onder andere in Groningen, Gelderland en Flevoland) reageert Sharp op de groeiende vraag naar vakkundige leveranciers die op regionale basis opereren. Om de bekendheid van deze Business Points te vergroten en leads binnen te halen, heeft Sharp Business Systems ons gevraagd een generieke campagne te bedenken en te realiseren die visueel en tekstueel duidelijk maakt dat de Sharp Business Points er zijn voor de regionale ondernemer.

lead-generatie_sharp-business-systems_04-1

Uitvoering & Resultaat

Opvallend, regionaal en persoonlijk. Dat zijn volgens ons de eigenschappen waar deze campagne aan moest voldoen. We bedachten daarom een campagne die de lokale ondernemer de held maakt met op de achtergrond de skyline van de regio. Verwijzend naar de core-business: ‘Groningers/Gelderlanders/Flevolanders zijn uniek! Die kun je niet kopiëren’.

lead-generatie_sharp-business-systems_03
lead-generatie_sharp-business-systems_05
lead-generatie_sharp-business-systems_08
lead-generatie_sharp-business-systems_07

Sharp produceert wereldwijd meer dan 13,5 miljoen printers/kopieerapparaten. Ze ontwikkelen eveneens krachtige oplossingen die zorgen voor snellere, efficiëntere werkwijzen die iedereen productiever maken.

Om de regionale markt buiten de Randstad optimaler te kunnen bedienen en dichter bij de klant te zitten, zijn er 3 Sharp Business Points geopend. Het idee is: voor ondernemers, door ondernemers. En bovendien een bekend gezicht uit de regio.

lead-generatie_sharpbusiness_logo

Of vul het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!