XTNT

Corporate identity
templates

aantrekkelijk & professioneel

Het goed overbrengen van de corporate identity is voor veel organisaties een uitdaging. Niet alleen in de communicatie naar (potentiële) klanten, maar ook intern. Een sterke corporate identity helpt klanten en medewerkers aan je organisatie te binden. Corporate identity templates spelen hierbij een belangrijke rol. Ze moeten, zonder dat men de inhoud leest, enthousiasmeren, stimuleren om door te lezen en herkenbaar zijn.

corporate-identity_xtnt_03

Uitvoering & resultaat

XTNT werkt met diverse corporate identity templates – denk aan templates voor rapporten, gespreksverslagen en memo’s. Om doorlezen te stimuleren, hebben wij deze templates niet alleen opnieuw vormgegeven, maar ook de inhoud en indeling van deze templates herzien, zodat alle informatie op een logische en aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd. Daarnaast hebben wij het briefpapier hierin meegenomen. Met behulp van deze middelen is XTNT altijd verzekerd van zowel aantrekkelijke en professionele communicatie als een eenduidig design in de juiste huisstijl.

corporate-identity_xtnt_02
corporate-identity_xtnt_06

XTNT Experts in Traffic and Transport onderzoekt, ontwikkelt en implementeert oplossingen voor de huidige en te verwachten bereikbaarheids- en mobiliteitsopgaven. Als basis benutten de adviseurs een brede kennis van mobiliteit en gedragsverandering én hun vaardigheden om processen te leiden en te sturen richting gewenst resultaat.

corporate-identity_xtnt_logo

Of vul het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!