NieuwWonen Nederland

Content
management

laat nieuwsbrief abonnees
groeien

NieuwWonen Nederland

Content management

laat nieuwsbrief abonnees groeien

NieuwWonen Nederland heeft ons gevraagd om de regionale platforms (o.a. NieuwWonen Amsterdam, Groene Hart, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Utrecht en Purmerend) te ontzorgen op het gebied van content creatie en het verspreiden van de content.

content management_nieuw wonen nederland_03

Uitvoering

Om de online zichtbaarheid van zowel de platforms als de nieuwbouwprojecten te vergroten, is het belangrijk om onder de aandacht te komen bij woningzoekenden. Om deze reden schrijven wij wekelijks berichten voor elk platform. Niet alleen over nieuwbouwprojecten, maar ook over algemene ontwikkelingen die interessant zijn voor huizenkopers, bijvoorbeeld op het gebied van nieuwbouw, hypotheek en duurzaam wonen. Nadat een bericht op de website gepubliceerd is, wordt deze op social media geplaatst en meegenomen in de nieuwsbrief. 

Resultaat

We zien dat content creatie een erg belangrijke rol speelt bij de groei van de platforms. De nieuwsberichten, social media berichten en nieuwsbrieven hebben een positief effect op het aantal websitebezoekers en inschrijvingen op de nieuwsbrief. Door de groei van alle NieuwWonen platforms komen er nog steeds nieuwe platforms bij. 

content management_nieuw wonen nederland_04
content management_nieuw wonen nederland_05
content management_nieuw wonen nederland_08
content management_nieuw wonen nederland_07
content management_nieuw wonen nederland_06

Vanuit de Marktgroep Nieuwbouw binnen de NVM hebben in 2017 een aantal gerenommeerde NVM nieuwbouwspecialisten het initiatief genomen om NieuwWonen Nederland op te richten. De regionale NieuwWonen platforms in Amsterdam, het Groene Hart, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Purmerend en Utrecht zijn onderdeel van de overkoepelende coöperatie NieuwWonen Nederland.

content-management_nieuwwonennederland_logo

Of vul het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

GDPR

  • De Vormgevers

De Vormgevers

Leuk dat je onze website bezoekt! Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, maken wij gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Door op accepteren te klikken, geef je aan hiermee akkoord te gaan.