NieuwWonen Nederland

Content
management

laat nieuwsbrief abonnees
groeien

NieuwWonen Nederland heeft ons gevraagd om de regionale platforms (o.a. NieuwWonen Amsterdam, Groene Hart, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Utrecht en Purmerend) te ontzorgen op het gebied van content creatie en het verspreiden van de content.

content-management_nieuw-wonen-nederland_03-1

Uitvoering

Om de online zichtbaarheid van zowel de platforms als de nieuwbouwprojecten te vergroten, is het belangrijk om onder de aandacht te komen bij woningzoekenden. Om deze reden schrijven wij wekelijks berichten voor elk platform. Niet alleen over nieuwbouwprojecten, maar ook over algemene ontwikkelingen die interessant zijn voor huizenkopers, bijvoorbeeld op het gebied van nieuwbouw, hypotheek en duurzaam wonen. Nadat een bericht op de website gepubliceerd is, wordt deze op social media geplaatst en meegenomen in de nieuwsbrief.

Resultaat

We zien dat content creatie een erg belangrijke rol speelt bij de groei van de platforms. De nieuwsberichten, social media berichten en nieuwsbrieven hebben een positief effect op het aantal websitebezoekers en inschrijvingen op de nieuwsbrief. Door de groei van alle NieuwWonen platforms komen er nog steeds nieuwe platforms bij.

content-management_nieuw-wonen-nederland_04-600x165
content-management_nieuw-wonen-nederland_05-600x603
content-management_nieuw-wonen-nederland_08-600x450
content-management_nieuw-wonen-nederland_07-400x475
content-management_nieuw-wonen-nederland_06

Vanuit de Marktgroep Nieuwbouw binnen de NVM hebben in 2017 een aantal gerenommeerde NVM nieuwbouwspecialisten het initiatief genomen om NieuwWonen Nederland op te richten. De regionale NieuwWonen platforms in Amsterdam, het Groene Hart, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Purmerend en Utrecht zijn onderdeel van de overkoepelende coöperatie NieuwWonen Nederland.

content-management_nieuwwonennederland_logo-400x101

Of vul het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!