Groenwest

Bewoners
magazine

trekt aandacht

Woningcorporatie GroenWest laat twee keer per jaar een bewonersmagazine bij hun huurders op de mat vallen met als doel de huurders interessante, relevante en leuke content bieden op het gebied van huren in het algemeen en huren bij GroenWest. Wij zijn gevraagd om een aantrekkelijk bewonersmagazine te ontwikkelen en GroenWest hierbij te ontzorgen, zowel op het gebied van vormgeving, content als fotografie.

Uitvoering & Resultaat

Om de aandacht van de huurders te trekken én vast te houden, ligt de focus bij de bewonersmagazines op het visuele aspect. Dit wil zeggen grote, aantrekkelijke foto’s, een veelvuldig gebruik van infographics en voldoende witruimtes. Daarnaast wisselen verschillende content-vormen elkaar af. Denk hierbij aan interviews, korte nieuwsberichten en persoonlijke verhalen van de huurders.

bewonersmagazine_groenwest_04
bewonersmagazine_groenwest_05
bewonersmagazine_groenwest_03-1-800x474

GroenWest is een actieve, maatschappelijk betrokken woningcorporatie die haar klanten een thuis wil bieden in het Groene Hart. Het werkgebied beslaat het noordwestelijk deel van de provincie Utrecht. Op dit moment huren bijna 12.000 huishoudens een woning van GroenWest.

Of vul het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!