ICTZ

arbeidsmarkt
communicatie

Genereert Meer kwalitatieve sollicitaties

ICTZ heeft veel banen, maar vindt het moeilijk om deze ingevuld te krijgen. Wij zijn daarom gevraagd om ICTZ als aantrekkelijke werkgever in de markt te zetten.

arbeidsmarktcommunicatie-ICTZ_00-1

Uitvoering

Sollicitanten kiezen een baan niet meer alleen op basis van generieke vacatureteksten. Omdat er meer vraag is dan aanbod zoeken zij naar een optimale invulling van hun basisbehoeften: bijdragen, variatie, waardevol zijn, verbonden zijn, groei en onderdeel zijn van een geheel. Voor ICTZ is het de kunst om een aantrekkelijke werkgever te zijn die deze behoeften invult. Wij hebben daarom een aantrekkelijke en onderscheidende ‘werken bij-website’ ontwikkeld. Hier vinden sollicitanten authentieke informatie over hun toekomstige baan, werkgever en collega’s.

Resultaat

Dankzij de doordachte User Experience (UX) – toegankelijke informatie en makkelijk solliciteren – en een scherpe Candidate Experience (CX) waarin de juiste beleving, kernwaarden en cultuur geschetst zijn, leidt deze website tot een hogere conversie en dus meer kwalitatieve sollicitaties. Inmiddels zijn al diverse functies ingevuld!

ICTZ ontzorgt zorginstellingen bij zorg-ICT. Hierdoor ontstaat ruimte voor focus op de kerntaak: het leveren van uitstekende patiëntenzorg. Ze kunnen adviseren, begeleiden, ontwikkelen, ondersteunen en beheren; en dat allemaal om het zorginformatiesysteem en álles wat daar bij komt kijken optimaal in te zetten. Denk hierbij aan het op maat inrichten van Elektronisch Patiënten Dossiers, het hosten van omgevingen en het proactief monitoren van systemen, zodat u kunt vertrouwen op een snel, stabiel en veilig HiX.

arbeidsmarktcommunicatie_ictz_logo-400x134

Of vul het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!