arbo unie

2D animatie

genereert Meer
informatieaanvragen

De Arbo Unie heeft een Quickscan Mentale Veerkracht ontwikkeld. Deze korte en krachtige analyse achterhaalt de oorzaken van medewerkers die uit balans zijn en geeft organisaties direct een concreet advies. Om de Quickscan onder de aandacht te brengen van de doelgroep heeft de Arbo Unie ons gevraagd een animatie te ontwikkelen.

Uitvoering & Resultaat

We hebben ervoor gekozen om de animatie subtiel op te splitsen in twee delen. Het eerste deel gaat over het belang van mentaal veerkrachtige medewerkers en wat er gebeurt als medewerkers uit balans raken. In het tweede deel ligt de focus op de inhoud van de Quickscan. De animatie geeft hierdoor een compleet beeld van het ‘hoe’, ‘wat’ en ‘waarom’ en stimuleert organisaties zodoende contact op te nemen met de Arbo Unie.

De Arbo Unie helpt mensen om een leven lang optimaal te kunnen werken. Op een veilige, gezonde en productieve manier, zodat ze al hun mogelijkheden ten volle kunnen benutten. De Arbo Unie is er voor organisaties in Nederland, die deze filosofie delen en willen investeren in inzetbaarheid en potentieel van mensen.

Of vul het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!