MBO Amersfoort

activatie
campagne

zorgt voor Hoge opkomst

MBO Amersfoort

activatie campagne

zorgt voor Hoge opkomst

Ieder jaar is het voor scholen weer een uitdaging om nieuwe scholieren te werven voor het komende schooljaar. MBO Amersfoort daagde ons daarom uit om een aansprekende activatiecampagne te bedenken met als doel middelbare scholieren stimuleren om naar de open dag te komen. 

activatiecampagne_MBO amersfoort_07

Uitvoering

Een aansprekende boodschap waardoor jongeren geprikkeld worden om de open dag te bezoeken, daar draait het bij deze opdracht om. Wij bedachten daarom een eigenwijze campagne waarin de leerling centraal staat en gestimuleerd wordt om zelf een keuze te maken. Daarnaast hebben we MBO Amersfoort geadviseerd over de inzet van online en offline communicatie.

Resultaat

De campagne is zeer positief ervaren, zowel door de leerlingen als medewerkers. En niet te vergeten was de opkomst erg hoog tijdens de open dagen! 

activatiecampagne_MBO amersfoort_03
activatiecampagne_MBO amersfoort_04
activatiecampagne_MBO amersfoort_05
activatiecampagne_MBO amersfoort_06

MBO Amersfoort biedt middelbaar beroepsonderwijs in Amersfoort en omgeving. Met 13 verschillende onderwijsrichtingen en 4 praktijkgerichte onderwijsbedrijven geven zij onderwijs aan zo’n 7.000 studenten.

activatiecampagne_mbo_logo

Of vul het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

GDPR

  • De Vormgevers

De Vormgevers

Leuk dat je onze website bezoekt! Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, maken wij gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Door op accepteren te klikken, geef je aan hiermee akkoord te gaan.