Powerboost Koninklijke Horeca Nederland

Van boost-box tot futuristische film en van floor graphics tot tafelkaarten: wij bedachten, ontwierpen en realiseerden het voor de stand van KHN op de Horecava 2019.

NieuwWonen Nederland

Onder de paraplu van NieuwWonen Nederland wordt er gewerkt aan een landelijke dekking met platforms zoals NieuwWonenUtrecht.nl en NieuwWonenGroeneHart.nl. De Vormgevers werden ingeschakeld voor de content marketing van deze platforms.

Visual Identity Top Employees

Gemeente Schiedam loopt voorop als het gaat om het thema Open Overheid. De Vormgevers werden ingeschakeld voor de totale evenement-organisatie.

Website Schiedam Campus

Gemeente Schiedam loopt voorop als het gaat om het thema Open Overheid. De Vormgevers werden ingeschakeld voor de totale evenement-organisatie.

Video-animatie voor gemeente Schiedam

Gemeente Schiedam loopt voorop als het gaat om het thema Open Overheid. De Vormgevers werden ingeschakeld voor de totale evenement-organisatie.

Evenement-organisatie voor Gemeente Schiedam

Gemeente Schiedam loopt voorop als het gaat om het thema Open Overheid. De Vormgevers werden ingeschakeld voor de totale evenement-organisatie.

Arbeidsmarktcommunicatie – Handhavers met passie gezocht

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) is een prachtig bedrijf. Dankzij hun inspanningen houden wij in Nederland droge voeten. Om dat te kunnen doen zoeken zij personeel.

Herpositionering Kom Binnen Bij Bedrijven

In het Groene Hart zijn ontzettend mooie bedrijven die groeien of willen groeien. Daar heb je goed personeel voor nodig.

3 voorbeelden van hoe je (potentiële) klanten tevreden houdt

De uitspraak ‘De klant is koning’ bestaat niet voor niets. Uit onderzoek van accountants- en adviesorganisatie KPMG blijkt dat klantgerichte bedrijven ruim 50% meer omzet realiseren dan niet-klantgerichte bedrijven. Lees meer

Infographic

3 redenen om nu te starten met infographics

Infographics zijn er in allerlei soorten en maten: infographics in 3D, interactieve infographics, multimedia infographics en ga zo maar door. Toch hebben ze allemaal één ding gemeen: infographics zijn bedoeld om informatie op een aantrekkelijke en bondige manier weer te geven. Lees meer

De voordelen van carrousel advertenties

De laatste maanden zien we steeds vaker carrousel advertenties voorbij komen. Of we het nu hebben over Facebook, Instagram of LinkedIn: ze zijn overal. En dat is natuurlijk niet voor niets. Carrousel advertenties bieden namelijk een aantal grote voordelen voor organisaties.

hashtag

Hoeveel #hashtags gebruik jij?

Het ene Instagram-account gebruikt er 5, het andere 10 en er zijn zelfs bedrijven die geen hashtags gebruiken op Instagram. De hamvraag luidt: wat is nu het juiste aantal en waarom?

interactieve e-mail

Interactieve e-mails: de toekomst voor nieuwsbrieven

Hoe zorg je ervoor dat de nieuwsbrief van jouw bedrijf goed gelezen wordt? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: verras je klanten, doe iets wat andere bedrijven niet doen. Maar hoe breng je dit in de praktijk? Wij geven 3 interactieve voorbeelden waarmee de nieuwsbrief van jouw bedrijf klaar is voor de toekomst!

4 tips voor een goede eerste indruk op LinkedIn

Je LinkedIn-profiel is jouw eigen digitale visitekaartje. Het is dé online plek waar je kunt laten zien wie je bent en wat je doet. Kortom: benut de mogelijkheden die het platform te bieden heeft en zorg dat jouw profiel eruit springt! Wij geven je vier tips, want de eerste indruk op LinkedIn wordt vaak gebaseerd op vier elementen.

videocontent

Waarom jouw klanten en medewerkers video’s willen

Wist je dat… Het aantal video’s op social media in 2018 is gestegen met 1200% ten opzichte van stilstaand beeld? Schattingen aangeven dat 80% van het internetverkeer in 2020 zal bestaan uit online video? En websites met videocontent 41% meer bezoekers aantrekken dan websites zonder video’s? Nu kun je er écht niet meer omheen: als organisatie moet je aan de slag met videocontent!

Arbeidsmarktcommunicatie ICTZ

ICTZ heeft veel banen, maar het is moeilijk om deze ingevuld te krijgen. Daarom bouwden wij een website, speciaal voor de arbeidsmarktcommunicatie.

Wervingscampagne MBO Amersfoort

Ieder jaar is het weer een uitdaging: nieuwe MBO-scholieren werven voor het komende schooljaar. MBO Amersfoort daagde ons uit om een aansprekende campagne te bedenken.

Animatie voor Hella Service Partners

Animatie voor Hella Service Partners om lokale garagebedrijven een extra tool te geven om met klanten in contact te komen.

MBO Amersfoort

Organisatie van een luchtig evenement, inclusief look-and-feel, de productie van video-animaties en –presentaties en de communicatie voorafgaand aan het event.

Succesvol evenement Open Schiedam Live!

Organisatie van een luchtig evenement, inclusief look-and-feel, de productie van video-animaties en –presentaties en de communicatie voorafgaand aan het event.

radiocommercial

Radiocommercial voor TimmermanVacature.nl en SchilderVacature.nl

Het is zover! De radiocommercials van de vacaturesites Schildervacature.nl en TimmermanVacature.nl zijn klaar!

SEO is meer dan een toverwoord!

Uiteraard is het hebben van een goede website van essentieel belang. Een website waar jouw potentiële klant in no time kan vinden wat hij of zij zoekt.

fotografie Marco Manzini reclamebureau communicatiebureau Vormgevers Utrecht

Fotografie Collectie Marco Manzini

Het was het weer zover! De fotografie van de najaarscollectie 2017 voor Forum Group en dan vooral van de collectie van Marco Manzini.

nedasco campagne fotografie

Campagne Inkomentool Nedasco

De eerste reacties zijn veelbelovend en de hele wereld mag het weten: de campagne van de nieuwe inkomentool van Nedasco is recent geïntroduceerd.

reclassering nederland grafische vormgeving

Vormgeving voor Reclassering Nederland

Nederlanders die in detentie zitten in het buitenland hebben te maken met veel stress.

Lancering NieuwbouwUtrecht.nl

Op 1 juli 2016 werd de nieuwe website www.nieuwbouwutrecht.nl gelanceerd, een initiatief van een groot aantal gerenommeerde NVM Makelaars in Utrecht en omgeving.